Ons missie

Ambitieuze vrouwen helpen hun verhaal te vertalen naar een uniek merk van hoog niveau en connectie te maken met hun droompubliek.

Door middel van professioneel design helpen we onze klanten hun inkomsten te laten groeien

Ik ben Marylus Ocalia, Branding Specialist en eigenaresse van Willful Branding.

Na jaren voor andere bedrijven te hebben gewerkt voelde ik dat ik mezelf tekortschoot. Aan klanten werden door op geld beluste managers, (dure) diensten verkocht die ze niet nodig hadden. Dit zorgde ervoor dat ik mij niet op mijn gemak voelde want het druiste in tegen mijn principes. Daarom besloot ik om op eigen voorwaarden en op mijn eigen manier mijn kennis te gebruiken om vrouwelijke ondernemers te helpen hun verhaal te vertellen. 

Design is altijd mijn passie geweest. Met meer dan 10 jaar professionele design ervaring ben ik in staat mijn klanten te voorzien van mooie en unieke visuele identiteit die aansluit bij hun publiek en het verhaal vertelt van wie ze zijn en wat ze doen en vooral waarom ze het doen.

Ik ben van mening dat mooi design mooie resultaten moet opleveren.

Onze klanten verdubbelen hun inkomsten na hun unieke design ervaring, omdat ze uitgerust zijn met een merk en website design dat geworteld is in hun unieke visie en doelen.

Onze samenwerking zal jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen, waardoor je een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid, vertrouwen en vreugde in je business gaat ervaren.

jouw online aanwezigheid kan meer.

zo veel meer.

Jouw merk en website kunnen duidelijk en open communiceren met je droompubliek,
je producten en diensten verkopen en je sales een boost geven.

let’s get started

Laten we jouw unieke visie nemen, deze tot leven brengen en delen met het publiek dat jij graag dient.